DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Marble Steps

Kunst er mange ting, og for mig er en del af kunsten at få idéen, se en lille bitte detalje, et brudstykke, et udsnit af noget der er en del noget meget større, men som det lille udsnit også kan noget, og har en skønhed eller noget andet, som er værd at forfølge. Denne Marmortrappe er sikkert kæmpe stor og imponerende smuk, men Norm Architects har ladet sig fascinere af et lille stykke af trappen fra en helt bestemt vinkel. Kender man Norm Architects arbejde, så er det oplagt, at netop dette brudstykke af en helhed blev den de forfulgte og fangede med deres kamera. De rene, arkitektoniske linjer, det grafiske udtryk, strukturen, materialet og minimalismen er alle sammen elementer som Norm A. er kendt for i deres eget design.

‘Marble Steps’ kan købes her

 

Marble Steps
Artikel
Marble Steps
Beskrivelse
Kunst er mange ting, og for mig er en del af kunsten at få idéen, se en lille bitte detalje, et brudstykke, et udsnit af noget der er en
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply