Uncategorized

Ambiente 2014 – Verdens største messe for forbrug

Følger du mig på Instagram? – Hvis du gør, er det næppe gået din næse forbi, at jeg var på Ambiente messen i Frankfurt sidste weekend. Smut forbi min instagramprofil, og tjek de mange billeder, jeg har lagt op.

Det er anden gang, jeg besøger verdens største messe for forbrug ‘Ambiente’. Det er en enorm stor messe med over 4700 udstillere fra hele verden, heraf var 77 af udstillerne danske. Jeg elsker virkelig suset, jeg får i maven, når jeg færdes på den travle messe. Menneskemængden af besøgende er enorm, der er summen, sludren, præsentationer og aktivitet i hver en krog.

Messen er delt op i tre kategorier ‘LIVING’, ‘GIVING’ og ‘DINING’ fordelt i 12 haller. Hvis du skal fra punkt A til punkt Z, kører der shuffle-busser udendørs, som kan føre dig fra hal til hal. Du kan naturligvis også gå, men man får VIRKELIG gået sig nogle kilometer.

Jeg lagde naturligvis vejen forbi de danske stande som Stelton, Menu, Normann Cph, Just White, LindDNA, Rice, Rie Elise Larsen, Royal Copenhagen m.fl. men som dansker er det en stor oplevelse at lære nye udenlandske designere og brands at kende.

I år samarbejdede Ambiente med Japan, så der var fokus på Japansk Design, hvilket var ret spændende. Fokus på socialt miljøansvar oplevede jeg også. Smukke skåle lavet i papir, som kunne bruges en del gange og derefter smides på komposten, hvor den vil opløse sig selv. Jeg så også en spiselig kogebog, hvor siderne var lavet af jordbærkompost, auberginer m.m.

En fantastisk messe som jeg hvert år glæder mig til at besøge. Jeg forlod messen med rygsækken spækket med inspiration fra nye designere og brands, som jeg næsten ikke kan vente med at præsentere jer for.

Ambiente 2014 - Verdens største messe for forbrug

Ambiente 2014 – Verdens største messe for forbrug
Artikel
Ambiente 2014 – Verdens største messe for forbrug
Beskrivelse
Følger du mig på Instagram? - Hvis du gør, er det næppe gået din næse forbi, at jeg var på Ambiente messen i Frankfurt sidste weekend
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  josefine
  februar 25, 2014 at 20:35

  Jeg vil VIRKELIG gerne vide hvilket mærke lænestolen er fra! (Hvis du altså kan huske det) Den er SÅ flot 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 4, 2014 at 22:53

   Hej Josefine er det stolen i pap du tænker på?

   • Reply
    Josefine
    marts 5, 2014 at 08:33

    Nej jeg mente nu den grå lænestol, men jeg tror, jeg fandt ud af, at den var fra Housedoctor. Kan det passe? 🙂

 • Reply
  Dianna
  februar 26, 2014 at 20:51

  Det er sådan en fed messe! Ingen tvivl om det.
  Antallet af danske virksomheder er vist steget de seneste par år.
  Glæder mig til at læse en masse mere om din tur på messen.

  De bedst hilsner fra Dianna

Leave a Reply