Uncategorized

Smuk relanceret møbelkollektion fra HANSEN

Jeg er dybt imponeret over folk, der skaber ting med deres hænder. Håndværksmæssigt dygtige mennesker, der tryller de mest fantastiske ting frem, som vi så senere hen kan få lov at inkorporere i boligen. Typisk ting der kvalitetsmæssigt er i top, og som meget ofte kan gå i arv til næste generation.

John og Michael Hansen er hhv. 3. og 4. generation af møbelsnedkere og -polstrere i HANSEN familien. Familien stiftede oprindeligt firmaet Hansen & Hansen i 1959, men generationen af håndværkere strækker sig helt tilbage til slutningen af 1900-tallet, og møbelsnedker/møbelpolstrer-faget er gået i arv fra far til søn siden da.

Sidste år genopdagede John og Michael Hansen ‘The Chair‘ og ‘The Footstool‘ i et 55 år gammelt skitsekatalog, og fandt designet perfekt til nutidens trends. Skamlen blev oprindelig designet til at opfylde to krav – både hvile til benene, men også en ekstra siddeplads til gæster og familiemedlemmer, når man samledes foran tidens nye dille: fjernsynet!

‘The Chair’ og ‘The Footstool’ relanceres nu i 5 smukke farver. Se mere hos byhansen.com

(Alle billeder af Chris Tonnesen)

Smuk relanceret møbelkollektion fra HANSEN

Smuk relanceret møbelkollektion fra HANSEN

Smuk relanceret møbelkollektion fra HANSEN

Smuk relanceret møbelkollektion fra HANSEN

Smuk relanceret møbelkollektion fra HANSEN

Smuk relanceret møbelkollektion fra HANSEN

Smuk relanceret møbelkollektion fra HANSEN

Smuk relanceret møbelkollektion fra HANSEN
Artikel
Smuk relanceret møbelkollektion fra HANSEN
Beskrivelse
Jeg er dybt imponeret over folk, der skaber ting med deres hænder. Håndværksmæssigt dygtige mennesker, der tryller de mest fantastiske ting frem, som vi så senere
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply