DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Stærk Mand – Dagens Poster

Fra en Strong Man (Dagens Poster i går) til en anden Stærk Mand. Denne gang i en skøn spejlning og et mere enkelt udtryk. Wonderhagen er klar med en ny serie, den hedder ‘Omvendt’. Serien er super fin og genialt lavet. Du kan vende plakaten som du ønsker, og selvom du ikke umiddelbart ser det med det blotte øje, så er plakaten forskellig i forhold til hvilken vej den vender. Se hele serien her

Stærk Mand - Dagens Poster

Another strong man has find his way as Today’s Poster. This time it’s illustrated be Danish Wonderhagen. The poster is a reflection and even though it seems like it doesn’t matter if it turns one way or the other, there is still a little change.

Where to buy

Stærk Mand – Dagens Poster
Artikel
Stærk Mand – Dagens Poster
Beskrivelse
Fra en Strong Man (Dagens Poster i går) til en anden Stærk Mand. Denne gang i en skøn spejlning og et mere enkelt udtryk. Wonderhagen er klar
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply