Entré -(HALLWAY)

Sådan kan optimere garderoben

R A C K B U D D Y
Fleksibilitet og rummelighed med råt udtryk

Her ses et stort smukt rum med lækker garderobeløsning fra Rackbuddy. Vandrør samlet på forskelligemåde til smarte tøjstativer.

Jeg ved ikke hvordan der ser ud hjemme hos dig, men her hos mig kan jeg godt røbe, at jeg allerede er ved at gå helt kold over overhængte knager. Jakker der falder ned blot man skæver i deres retning. Skoletasker, vinterstøvleer, halstørklæder, vanter og huer…. Arghhh de flyder alle vegne  – et klassisk problem, når vi når ind i vintersæsonen.

Jeg kunne virkelig godt bruge mere plads til overtøj i min entré. Hver sommer overbeviser jeg mig selv om, at der er plads nok, og at vi bare skal være bedre til at holde orden, og det lover jeg så mig selv – sjovt så optimistisk og godtro man er på en varm sommerdag, hvor vinteren ligger fjernt ude i fremtiden.
Realiteten har ramt matriklen, og nej der er ikke plads nok til 117 jakke i min entré… og ja, vi har åbenbart brug for ALLE 117 jakker, os tre små mennesker! Der er plads nok til tre her hjemme, det er der, men vi har brug for en smartere løsning.

Det kunne f.eks. være den her model i to etager. Ved at have to etager får vi dobbelt så meget plads, uden at optage gulvplads. Og hvis det bliver urealistisk ( og det gør det, kan jeg allerede sige nu) at mine unger hænger deres jakker på bøjler, så kan man jo benytte sig at S-kroge i stedet. Her er plads til det hele og i højre side kan de lange frakker og flyverdragten hænge. Der findes mange fleksible løsninger , både som tøjstativer, knager, væg- eller lofthængte bøjlestænger, hylder osv. alt sammen skabt af vandrør med et industrielt og råt udtryk. Jeg ved at man også kan få sammensat sit eget stativ, efter behov.

Rackbuddys løsninger kan bruges til mange andre ting end garderoben – f.eks. i køkkenet til viskestykker eller gryder og lamper…

…. og så er hyldeknægtene fra Rackbuddy er heller ikke så tossede…

Rackbuddy har fysisk butik på Frederiksberg Allé 18, men du kan også handle online lige her

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply