Køkkenet (Kitchen) Uncategorized

Tag et selfie hos HTH og VIND ET KØKKEN!

(sorry no English recap, this a Danish competition) Advertorial
HTH vil gerne sætte fokus på ‘små køkkener for små penge’. Små cool og moderne køkkener, som ikke koster en halv arm. Køkkenfirmaet vil gerne involvere deres potentielle kunder, og det er lykkes ret godt med deres nye kampagne.

Vind en Kitchen Aid Blender eller 20.000 kr. til nyt køkken!

Vidste du, at vi gennemsnitligt bruger 1 år og 39 dage i vores køkken gennem et helt liv? Der er mange gode stunder og minder i et køkken, og dem skal der fokus på, hvis du vil vinde. HTH opfordrer/udfordrer dig til at fange disse stemningsfulde moments med dit kamera. Tag et stemningsfuldt billede i dit køkken og læg det op på enten HTH’s Facebookside HER eller på Instagram med hashtag #HTHhack, så er du med i lodtrækningen om en Kitchen Aid blender!

For at vinde køkkenet skal du tage et selfie i en HTH butik, uploade det på HTH’s Facebookside HER ELLER smide det på Instagram med hashtag #HTHhack. Husk at skriv hvilken HTH butik du har besøgt.

Jeg er typen, der altid ønsker mig nyt køkken. Jeg fik lavet nyt køkken for 6 år siden, og jeg tog udgangspunkt i husets ydre, hvilket jeg fortryder lidt, nu da jeg egentlig gerne vil have et mere moderne udtryk.

Vi bruger meget tid i vores køkken, mere en gennemsnittet vil jeg tro. Udover at lave mad og indtage dagens måltider, sidder vi ofte omkring bordet og laver lektier, arbejder, laver kreative sysler osv. Når vi har gæster strander vi også altid i køkkenet, det er sjældent, at selskabet rykker videre ind i stuen. Derfor er det vigtigt, at køkkenet er et rum, som er skønt at være i, og det er vores køkken, på trods af mine ønsker om nye skabe, skuffer, køkkenborde osv… men hey, jeg er vel også bare en indretningsnørd

Med den note, tror jeg da lige jeg hopper ind og deltager i konkurrencen… kunne faktisk også godt bruge en ny blender… ciao

Tag et selfie hos HTH og VIND ET KØKKEN!
Tag et selfie hos HTH og VIND ET KØKKEN!
Tag et selfie hos HTH og VIND ET KØKKEN!

Artikel
Tag et selfie hos HTH og VIND ET KØKKEN!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply