DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Muse – Dagens Poser af Boligcious

Ja den er god nok, nu er det min tur til at være Dagens Poster!
Jeg er absolut bedst på tasterne, jeg tegner ikke særlig godt og bliver ofte handlingslammet når jeg står foran et lærred – så da WONDERHAGEN inviterede mig til at designe en plakat til deres nye koncept WON – og jeg prompte svarede ja – var det uden at tænke mig om. Jeg kan godt lide en udfordring, og tanken om at være med til at skabe noget som nogen gider og købe (… det håber jeg da I gør), har jeg længe været et ønsket. Jeg var tryg ved at vide, at WONDERHAGENS dygtige grafiker ville ‘holde mig i hånden’ og hjælpe mig med at få mine tanker illustreret.

Kan købes her

Muse - Dagens Poser af Boligcious

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘When in Doubt, Add NEON!’ det er statementet på min plakat. Det er lidt svært at tyde, men sådan skal det være, for det kræver lidt af dig som beskuer. Jeg elsker neon, det ved de fleste. Tanken bag mit statement er som sådan ikke, at alle skal kaste rundt med neon i deres hjem – men nærmere et ønske om, at vi skal turde lidt mere i vores hjem . ikke være så farveforskrækkede. Ofte synes jeg, der er tendens til at gå lidt for meget den ‘sikre’ vej. ‘Add Neon’ kan lige så vel betyde, at du skal add’e lidt overraskelser, lidt wauw effekt, noget uventet, noget der skiller sig lidt ud. Eksperimenter!

Det andet element som SKULLE med var Royal Copenhagen. Roayl Cph. har altid haft en særlig betydning for mig. Det er noget med barndomsminder og sådan. De var med i stort set alle mine afleveringsprojekter, da jeg læste til designteknolog – selv under min optagelsesprøve. Royal Cph. har været slags muse for mig under hele min uddannelse, jeg har endda et par designs liggende i skuffen, som jeg en eller anden dag nok hiver frem, findpudser og sender til dem.

Jeg håber inderligt, at du kan lide min plakat illustreret af Wonderhagen, ud fra mine ideer, tanker og input. ‘MUSE’ trykkes i et begrænset oplag på 100 stk. måler 50 X 70 cm. og koster 500 kr. Plakaten kommer nummereret og signeret.

MUSE A POSTER BY BOLIGCOUS & WONDERHAGEN

Recently Wonderhagen.com invited me to a design collaboration. A chance to design a poster was hard to resist. The poster ‘MUSE’ illustrates my love for Royal Copenhagen and the statement ‘When in Doubt Add NEON’ is an invitation, a personal desire, that we should dare to use color more in our home. Add a little wow effects, experiment and don’t always choose the safe black / white solution. It doesn’t need to be the actual color Neon, but just add a little surprises.

MUSE 50 x 70 cm. limited edition of 100. Price 500 Dkk. You can buy MUSE right here: wonderhagen.com/won

Muse – Dagens Poser af Boligcious
Artikel
Muse – Dagens Poser af Boligcious
Beskrivelse
Ja den er god nok, nu er det min tur til at være Dagens Poster! Jeg er absolut bedst på tasterne, jeg tegner ikke særlig godt og bliver
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply