Isabelle McAllisters smukke farverige hjem

Isabelle McAllisters smukke farverige hjem

Den her dejlige dame hedder Jessica McAllister, hun er svensk og blogger på isabelle.elledecoration.se. Isabelle mestrer  sammensætning af farver og indretning. Hun er ferm med det meste værktøj, hun er modig, humoristisk og eksperimenterende – Med andre ord jeg er VILD med hende.

Isabelle er ved at flytte i nyt hus, og det er en fornøjelse at følge forvandlingen af det nye hus hendes blog og skønne instagram profil. Jeg husker tydeligt, da Isabelle flyttede ind i den lejlighed hun netop har solgt, det var nemlig noget af en forvandling. Isabelle gennemrenoverede en lille mørk slidt lejlighed, og forvandlede den til en farverig spændende oase med åbne rum, farvede vægge og hvide gulve.

Jeg har fået lov at vise dig billederne fra Isabelle’s lejlighed på min blog i dag, og det er jeg så glad for. Jeg håber du bliver inspireret til at give den gas med farver i dit hjem!

 

Isabelle McAllisters smukke farverige hjem
Isabelle McAllisters smukke farverige hjem

Bemærk flisevæggen. Isabelle samlede en masse fliserester alle steder fra og lavede den her skønne væg, sammen med sin far. Isabelle McAllisters smukke farverige hjem Isabelle McAllisters smukke farverige hjem Isabelle McAllisters smukke farverige hjem Isabelle McAllisters smukke farverige hjem Isabelle McAllisters smukke farverige hjem Isabelle McAllisters smukke farverige hjem Isabelle McAllisters smukke farverige hjem Isabelle McAllisters smukke farverige hjem Isabelle McAllisters smukke farverige hjem Isabelle McAllisters smukke farverige hjem Isabelle McAllisters smukke farverige hjem Isabelle McAllisters smukke farverige hjem

Læs om hele processen fortalt af Isabelle lige her

Fotograf lejlighed: Martin Wichardt
Stylist: Maria Kangärde
Foto af Isabelle: Martin Stenmark

Isabelle McAllisters smukke farverige hjem
Artikel
Isabelle McAllisters smukke farverige hjem
Forfatter
Boligcious

2 Comment

  1. Meget flot og specielt :-)
    Farver gør også mig så glad og det med udvalgte fliser er smukt :-)
    Børneværelset er også godt tænkt :-)
    Tak for inspirationen.

  2. OH thank you for featuring this! Hope ypu have a great summer!!
    Isabelle

Leave a Comment

Email (will not be published)