Opbevaring (Storage) Stilleben og andre lækkerier Uncategorized

Details from my home

Forleden, da jeg knipsede billeder af mine tapetprojekter, knipsede jeg også lidt billeder af sjove, smukke og skæve detaljer fra mit hjem.
Jeg elsker klassisk design, de helt tunge klassikere. Jeg elsker Danmarks stærke designhistorie. Jeg elsker til gengæld også  at mikse det klassiske med noget uklassisk, uventet og skævt. Jeg synes det giver personlighed og et spændenden hjem. De mennesker, der besøger os, kan godt lide at være her, de synes her er spændende, sjovt og lækkert (det siger de i hvertfald). Mit hjem afspejler mig som person, det synes jeg et hvert hjem skal. Et hjem er spændende, når man kan se hvem der virkelig bor der!

Her kommer lidt detaljer fra mit hjem – Hvilke detaljer afspejler dig i dit hjem?

Details from my home

Billederne på trappen hænger  her midlertidigt, til jeg får samlet den store gallerivæg, som jeg har planlagt. Jeg synes dog de klæder væggen rigtig flot, måske får de lov at hænge. Fotocollagerne er lavet af min kollega fotograf Sisse Langfeldt. Kunstprint: ‘Rorschach BUG’ og ‘Plywood Happy Face’ er begge fra NO17. De fleste ville nok smide Plywood i en sort ramme, så den matchede den anden, men det ville være synd og skam. Man skal passe på ikke at søge perfektion i en sådan grad, at man mister respekten for sine ting og værker. Naturligvis skal man tænke i helhed, men ikke for enhver pris.

Details from my home

Jeg ELSKER lyset  fra dette spot på førstesalen

Details from my home

Det lille kunstværk er fra Arttiles. Jeg er vild med de røde sko, de har fået en helt særlig placering lige ved toppen af døren, som for øvrigt mangler hele den ene dørkarm. Måske ikke det mest typiske sted at hænge sin kunst, men det bestemmer man heldigvis selv:-)

Details from my home

Akryl displays fra HAY rummer en masse af skæve fund og ungernes værker. Hylderne med alle de finurlige ting, gør mig glad, inspirerer mig og bidrager med en uhøjtidelige stemning.

Details from my home

Robot, og lyserød sparegris købt i New York. Dukke købt i Børnenes Magasin i Århus, Brevpresser købt på Mallorca, ske med flydende ‘is’ er et lille værk som jeg har købt på gaden i NY. Ved siden af ske ligger en mus lavet i ler af min datter, som også har kreeret det lille askebæger.

Details from my home

Har en svaghed for vintage legetøj og  skønne personligheder som kaninen i strik fra Luckyboysunday. Bussen er en gave til min søn fra min mor. Hun har fundet den på et loppemarked og har shinet den op.

Details from my home

Denne beholder købte jeg i Netto i efteråret. Jeg måtte have den, men havde faktisk ikke plads til den. Nu hænger den på badeværelset, og her er den genial. Den rummer elastikker, makeup pensler, børster, cremer osv. Alt er lige ved hånden, den er blevet uundværlig.

Details from my home
Artikel
Details from my home
Beskrivelse
Forleden, da jeg knipsede billeder af mine tapetprojekter, knipsede jeg også lidt billeder af sjove, smukke og skæve detaljer fra mit hjem. Jeg elsker klassisk design, de helt tunge
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply