Produkt og design (Interior design)

Levende lys

Så er jeg tilbage fra et par dejlige juledage. Jeg håber du har haft en dejlig jul sammen med dine nære og kære. De næste par dage vil jeg kigge lidt på nyheder, men også lidt tilbage på de mest populære indlæg fra året der er gået.

I dag gælder det lidt nyheder, eller måske rettere en hyldest til det levende lys, som vi danskere har stor kærlighed til.
Når vi snakker levende lys, kommer vi ikke udenom Broste Copenhagen, som jo er en gammel lysfabrik. I dag Broste så meget mere end blot stearin, og særligt de sidste par år har Broste gennemgået en stor forvandling. Når jeg kigger i Brostes nye katalog, er det med stor begejstring. Det er et meget smukt katalog, der får forårsfølelserne til at røre på sig og mine fingre til at klø for at få lov til at shoppe. De sidste par sæsoner har Brostes katalog ændret udseende og er blevet mere kunstnerisk og nordisk i udtrykket. Jeg er særlig meget fascineret over de smukke billleder af smadrede lys, som er så flotte, at jeg få lyst til at printe billederne ud og indramme dem.

Levende lys Levende lys Levende lys

Levende lys Levende lys

 

Levende lys
Artikel
Levende lys
Beskrivelse
Så er jeg tilbage fra et par dejlige juledage. Jeg håber du har haft en dejlig jul sammen med dine nære og kære. De næste par
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply