DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Pantomime – Dagens Poster

Joanna Jensen er en ung kunstner på kun 24 år. Hun har allerede en hel unik stil, meget imponerende arbejde. Illustrationen er akvarel, og jeg tror faktisk, at det er originale værker, så der er kun en af hver (jeg er ikke sikker, men kan ikke læse mig til andet). Vanvittig smuk illustration synes jeg, og der er mange flere at nyde på hende site her: joanna-jensen.dk 

Pantomime - Dagens Poster

Beautiful illustration by the young Danish artist Joanna Jensen. I’m very impressed by her work, she has already in such a young age found her style. Go visit her site an se her beautiful work:joanna-jensen.dk 

Pantomime – Dagens Poster
Artikel
Pantomime – Dagens Poster
Beskrivelse
Joanna Jensen er en ung kunstner på kun 24 år. Hun har allerede en hel unik stil, meget imponerende arbejde. Illustrationen er akvarel, og jeg tror faktisk, at det er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply