Borde (Tables)

Det runde bord som samlingspunkt!

Runde borde samler folk, det gør lange borde selvfølgelig også, men runde borde gør det muligt, at se hele middagselskabet og føre flere samtaler ansigt til ansigt. Sidder du ved et langbord er det ikke meget du får snakket med sidemandens sidemand, eller hendes sidemand eller hans si…. (you get the point). Ved et rundt bord kan alle se hinanden. En anden skøn ting ved det runde bord er, at der “altid” er plads til en mere, der er ingen der skal sidde ubekvemt på et hjørne, og hvis man er så mange omkring bordet, at én sidder lidt ubekvemt, så kan man være sikker på, at alle andre også gør det 😉

Jeg har pt et crush på dette runde smukke bord fra Træfolk.

Er det ikke flot? jeg er fan! Bordet her kalder Træfolk for ‘Mjölner’, og det er så lækkert i kvaliteten og oser af godt håndværk og materialevalg. Bordet er snedkeret på Træfolks eget værksted i Danmark, det kan bestilles i to træsorter; valnød og eg og så kan du vælge om mellem forskellige olieringer.

Bordet kan bestilles i to størrelser: 130 diameter eller 150 diameter hos traefolk.dk

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Markus
    juni 27, 2019 at 11:38

    Runde borde er super flotte og moderne i tiden! Har du hørt om Kærbygård? 🙂

Leave a Reply