DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Room With a view

Der er så meget stemning i det her fotoprint. Man kan analysere det til døde, både i den smukke og lette retning, men også i en dyster og trist retning. Sådan har jeg det i hvertfald. Hvis jeg boede her, ville jeg aldrig lukke det vindue. Det mørke rum har brug for, at det vindue er åbent. Lyset og udsigten er dragende som en kraftig magnet, der med skiftende årstider maler en ny dragende udsigt konstant.

Fotoprint af Coco Lapine – Set hos Theposterclub.com

Room With a view

 

Room With a view
Artikel
Room With a view
Beskrivelse
Der er så meget stemning i det her fotoprint. Man kan analysere det til døde, både i den smukke og lette retning, men også i en dyster og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply