INTERIØR

Endelig ny citruspresser….

Hver morgen presser jeg en grapefrugt og drikker den, det er min morgenbitter:-) Jeg har i årevis brugt en billig todelt citruspresser i plast og har ofte ville skifte den ud, da den ikke er robust nok. Hader de der morgner, hvor jeg får den væltet, grapefrugt er noget klistret stads.

Hvorfor er det tit sådan, at de redskaber vi bruger hver dag, ofte er redskaber, som ikke lever op til vores behov? Ofte ender det med et  kompromis enten mellem design eller pris? Vi bruger rask væk masser af penge på et lagkagefad fra Royal Copenhagen, som vi bruger havd? en gang om året? og så sparer vi på hverdagstingene som jo alligevel er gemt væk i skufferne!

I dag blev dagen, hvor min gamle billige citruspresser blev skiftet ud med denne funky model fra Room Copenhagen. Den er robust og står godt fast og så er den kun i en del. Hvis man kender lidt til Ole Jensens design, så er man ikke i tvivl om, at han står bag min nye citruspresser, faktisk står han bag hele Room Copenhagens nye hverdagskollektion. Ole Jensens “fingeraftryk” er meget genkendligt i denne kollektion, og ses både i de skæve detaljer og formgivningen. En charmerende og funky kollektion i melamin, ideel til hverdagsbrug, men også lækker nok til at servere i!

Hvad synes du?

Endelig ny citruspresser....

Endelig ny citruspresser....

Endelig ny citruspresser....

Endelig ny citruspresser….
Artikel
Endelig ny citruspresser….
Beskrivelse
Hver morgen presser jeg en grapefrugt og drikker den, det er min morgenbitter:-) Jeg har i årevis brugt en billig todelt citruspresser i plast og har ofte ville skifte den
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pernille Hornung Bahn
  november 8, 2013 at 09:07

  Den er virkelig fin, og jeg er helt vild med den gule farve! Og sikke en god idé med hjemmelavet grapefrugtjuice, det må jeg helt sikkert prøve!

 • Reply
  Majavj
  november 18, 2013 at 19:40

  Lige sådan en jeg står og mangler! Har for 2 uger siden smidt den nuværende model ud, den var gået helt i smadder, men har ikke fundet en erstatning endnu – det må blive den her, den ser nemlig også god ud til t hælde fra.

Leave a Reply