INTERIØR

Pause …

Nogle gange skal man tage sig en pause, et pusterum hvor man kobler af og tænker så lidt som muligt. Hvordan gør du det – og gør du det?
Jeg har været rigtig dårlig til det, men det sidste års tid har jeg virkelig været opmærksom på at tage bare 20 minutters ro og slukket ned for tankestrømmen. Du kan kalde det meditation, afspænding, afslapning eller noget helt fjerde, det er sådan set ligegyldigt bare gør det, det giver nemlig fornyet energi og løfter sindet lidt synes jeg. 20 min. kan være meget at tage ud af en travl dag og for mig er det desværre urealistisk at gøre det hver dag, men jeg prøver at prioritere det, for det er så godt givet ud.
Hvordan gør jeg så? … Tjah i denne weekend trækker jeg stikket og tager i sommerhus. Her vil jeg gå lange ture, læse bøger og lytte til lækker musik. På en almindelig hverdag tager jeg nogle gange 20 min. sådan her …

Jeg tænder stearinlys og gør omgivelserne hyggelige omkring mig.

Jeg sætter noget lækkert musik på, som får mig til at slappe af…

…det kunne være Melody Gardot ‘My one and only Thrill’ fordi hendes lækre varme stemme gør mig afslappet og helt blød.
Du kan lytte til hende her

Med god musik og stearinlys, ja så mangler du bare et godt sted at ligge….

… og så et lunt tæppe…

Nyd det nu ikk?

Godweekend

Malene


Produkterne i indlægget omtales her:

  • Fint duftlys fra H&M Home… syntes bare det passede perfekt til indlægget her 🙂 Kan købes her
  • Vifa laver de flotteste højtalere i smukke farver og flere forskellige design. God lyd pakket rigtig rigtig pænt ind… se mere her
  • Melody Gardot lækre stemme er fantastisk stemningsfuld og rolig, også som baggrundsmusik når du har gæster til middag. Lyt til den på Spotify lige her. Diana Krall kan også anbefales, lidt samme genre, hende finder du her
  • Daybed/briks betrukket i smuk velour og med fine messingben. Fås i flere farver fra Tine K Home lige her
  • Lækker varm uldplaid fra Louise Roe, kan købes her

Pause …
Artikel
Pause …
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply