DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Leg up – Dagens poster

Jeg er gået hen og blevet absurd forelsket i Ruth Crone Fosters kunst. Hun drøner virkelig derudaf og skaber nogle originale og spændende værker med alle de detaljer, som jeg godt kan lide i kunstværker. Detaljer som neon, humor, kant, skævhed og weirdness. Ruth fornyer sig og udvikler sig konstant, og det er meget interessant at følge. Både digitale collager, håndmalede detaljer og håndlavede collager som denne jeg har valgt i dag, er blandt Ruths talenter.

Tjek hende site og shop, måske bliver du også forelsket! Ruth Crone Foster

Leg up - Dagens poster

I am crazy in love with Ruth Crone Foster’s art work. Ruth is a Danish artist who makes some very original art works. She works with both digital design, hand-painted details and handmade collages. You can see all her work at her webshop

Leg up – Dagens poster
Artikel
Leg up – Dagens poster
Beskrivelse
Jeg er gået hen og blevet absurd forelsket i Ruth Crone Fosters kunst. Hun drøner virkelig derudaf og skaber nogle originale og spændende værker med alle
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply