VÆRD AT BESØGE

Ud og Se: Designmarkeder i KBH denne weekend

Denne weekend bliver det ikke noget problem at finde aktiviteter for de design- og kunstinteresserede! Snarede er det et problem om man skal vælge, eller godt liiige kan nå begge dele 😉

Weekenden den 6.-7. september byder nemlig på både det store FINDERSKEEPERS marked i TAP1 (ved Carlsberg) samt LOFTBazarens noget mindre, men hyggelige og skønne marked på Prags Boulevard på Amager (10 min. fra centrum).

Ud og Se: Designmarkeder i KBH denne weekend

FINDERSKEEPERS

FINDERSKEEPERS er et efterhånden meget stort indendørs design- og tøjmarked, hvor innovativt design og luksus second hand tøj mødes. Med i alt 300 stande i København er der mulighed for at finde noget helt specielt fra de mange upcoming designere, kunstnere og iværksættere i form af illustrationer, keramik, beklædningsgenstande, accessories og meget, meget mere.

FINDERSKEEPERS henvender sig både til dig, som er nysgerrig og elsker nytænkende og anderledes design, og til den nyudklækkede designer, der har noget på hjertet.

Se nogle af udstillerne hér

Hvor: TAP1, Ny Carlsbergvej 91, 1799 København V

Hvornår: Lørdag og søndag kl. 11-17

Priser:
Endags-billet: DKK 50
Weekendbillet (lør-søn): DKK 70
Weekendbillet + FINDERSKEEPERS-TOTE BAG : DKK 80
Børn under 12 år: gratis
Du kan købe billet i døren, eller hos billetto.dk

Følg FINDERSKEEPERS hér: Facebook og Instagram

Ud og Se: Designmarkeder i KBH denne weekend

LOFTBazaren

LOFTBazaren har i år ca. 40 boder med nøje udvalgt design, indenfor for interiør, keramik, grafik & kunst, gadgets, køkkensager, vintage, bolig, smykker og andre accessories.

NOEL & MONDRUP er bazarens faste partnere, og de tryller også i år i den hyggelige cafe. De har før lavet nyfortolkning af cowboytoasten, christmas kebab og andre hjemmelavede lækkerier.
Denne gang kommer den klassiske bøfsandwich på kortet, og grillaftenen byder på en halv ørn med gemuse. så glem alt om kernesund/5/2/Atkins/palæo/mv men kom i stedet og spis dig glad med gode venner!

SÆT TID AF TIL AT BLIVE HÆNGENDE!
Når først du er her, er det svært at komme hjem….Så er du advaret. Loftbazaaren holdes i PB43s rå haller på Amager. Området er kendt for sit finurlige miljø, med nyttehaver i fine højbede, skøre skurvogne og andet spas. Kom og nyd en kølig øl med venner og familie. Cafeen har masser af pladser i solen. Nyd udsigten til et cool, og en smule hemmeligt, Københavner spot.

Hvor: Prags Boulevard 43, 2300 Kbh S.

Hvornår:
Lørdag kl 12.00 – 21.00
Søndag kl 11.00 – 17.00

Priser:
Entre 25. kr.
Børn under 15 gratis adgang

Følg LOFTBazaren her: facebook

Nogle af udstillerne på LOFTBazaren i weekenden:

Ud og Se: Designmarkeder i KBH denne weekend
Artikel
Ud og Se: Designmarkeder i KBH denne weekend
Beskrivelse
Denne weekend bliver det ikke noget problem at finde aktiviteter for de design- og kunstinteresserede! Snarede er det et problem om man skal vælge, eller godt liiige kan nå
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply