DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Comb Garden – Dagens Poster

I går besøgte jeg Anders Forup, smykkedesigner og ejer af Handcrafted CPH. Vi skulle lave boligreportage til næste nummer af Boligcious Lookbook, og du kan godt glæde dig, han og kæresten Nina bor helt fantastisk og meget personligt. Anders har en stor interesse for kunst, præcis i samme genre som jeg, og vi battlede da også kunstnere. Anders fortalte mig om HumanEmpire.com, en fed tysk plakatshop, som jeg ikke kendte.

Jeg har gransket shoppen, og fandt ret mange fede plakater som jeg ikke, har set før. Dagens Poster “Comb Garden” af Sabine Timm kendetegner egentlig ikke den kunst der er i shoppen, men jeg synes den var skæg og meget anderledes end den kunst jeg normalt viser her på bloggen.

Du kan tjekke shoppen her

Comb Garden - Dagens Poster

I have just discovered this great and unusual poster shop. Today’s Poster: “Comb Garden” by Sabine Timm is quite unusual compared to the other posters. You should stop by and check the assortment it is cool

Comb Garden – Dagens Poster
Artikel
Comb Garden – Dagens Poster
Beskrivelse
I går besøgte jeg Anders Forup, smykkedesigner og ejer af Handcrafted CPH. Vi skulle lave boligreportage til næste nummer af Boligcious Lookbook, og du kan godt glæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply