DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Swan Lady – Dagens Poster

(For English recap scroll down)
Jeg har lige opdaget en fantastisk kunstner, hun hedder Sanna Wieslander og jeg er vild med hendes stil! Du skal være til det skæve og bizarre, hvis du skal forelske dig Sannas kunst. Sanna laver smukke kloninger mellem dyr og mennesker på en stilfuld og fashion-agtig måde.

Jeg sige WAUW…. hvad siger du?

Du kan købe Swan Lady hos Artrebels.com

Swan Lady - Dagens Poster

Swan Lady – Todays Poster
I have just discovered an artist I have not encountered before. Her name Sanna Wieslander and her art is bizarre and beautiful. Her illustrations is a cloning of animals and humans with a fashion look. I’m in love, what about you?

You can buy it at artrebels.com

Swan Lady – Dagens Poster
Artikel
Swan Lady – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply