DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Bridge – Dagens Poster

Jeg har en svaghed for broer, jeg bliver så betaget af at se konstruktionen og arkitekturen i de fleste broer. Hver gang jeg passerer Storebæltsbroen tager jeg billeder af den ud gennem foruden, fuldstændig latterligt, men jeg bliver så fascineret, at jeg må knipse løs.

Dagens Poster er en grafisk illustration af en flot bro. Plakat kan vælges i et væld af farver og størrelser. Tjek: Avintageposter.com

Bridge - Dagens Poster

I have a weakness for bridges. I like the design and the architecture is fascinating and beautiful. Today’s poster is a graphic illustration of a beautiful bridge. The poster can be ordered in many different colors and sizes,

Avintageposter.com

 

 

 

Bridge – Dagens Poster
Artikel
Bridge – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg har en svaghed for broer, jeg bliver så betaget af at se konstruktionen og arkitekturen i de fleste broer. Hver gang jeg passerer Storebæltsbroen tager jeg billeder af
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply