INTERIØR

Plantevæg med KUBUS

Reklame

KUBUS serien fra by Lassen har virkelig “født” en masse produktudvikling med sig. Det startede som en den ikoniske stage med fire lys som vi alle kender. Stagen blev udviklet i en KUBUS 1 model til 1 lys, KUBUS line til 2 lys, KUBUS T, til fyrfadslys, KUBUS bowl ect. Så kom KUBUS vasen i flere størrelser, KUBUS køkkenrulleholder og KUBUS Flowerpot. Dette forår kan man så glæde sig over, at by Lassen har udviklet et vægbeslag til KUBUS vasen og Flowerpot, som gør det muligt at hænge planter og vaser på væggen – du kan i virkeligheden skabe en her plante væg.

KUBUS Flowerpot kan jeg ret godt lide. Jeg har et par stykker her hjemme og den stringente form med sin runde indsats giver et grafisk og stilrent udtryk, som klæder planter rigtig fint.

Flowerpot fås i flere størrelser og i sort og hvid, den kan også bruges udendørs. De små beslag fås også i sort og hvid og koster 99 kr. for et sæt. Se mere her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply