Boligcious Lookbook – Nyt online Boligmagasin coming up

 

Boligcious Lookbook - Nyt online Boligmagasin coming up

Puha, det er med mange nerver og sommefugle i maven, at jeg nu afslører hvad jeg har haft gang i denne sommer. Jeg har slået mig sammen med en dygtig fotograf Sisse Langfeldt fra Images by Langfeldt, sammen har vi knoklet på at lave et lækkert online boligmagasin: “Boligcious Lookbook”. Magasinet udkommer 6 gange om året, og det er GRATIS at downloade!

I Danmark er vi så heldige at have over 10 print boligmagasiner, og de fleste af dem har været her i mange år – Danskerne elsker boligmagasiner! Størstedelen af de printmagasiner læser jeg med stor glæde hver måned, og generelt synes jeg, at forlagene gør det rigtig godt!

 

Vi mener tiden er inde til et online boligmagasin, et supplement til de mange gode printmagasiner. Et online magasin som altid er tilgængeligt via din telefon og tablet når du er på farten.

Boligcious Lookbook, byder på boligreportager, produktnyheder, design, kunst, indretning og DIY! Vi har fokus på visuelle oplevelser med let tekst, som gør magasinet let at gå til og fra. Boligcious Blog vil blive ved med at køre som den gør nu, med en kobling til magasinet naturligvis. Du som læser vil stadig kunne følge med i hvad vi fortager os, komme tættere på og bagom via Instagram (@boligcious) Twitter (@boligcious), Pinterest (@boligcious) og på Facebook naturligvis!

Vi håber I vil tage godt i mod vores Lookbook, som kommer meget snart.

Kærlig hilsen
Sisse og Malene

Boligcious Lookbook – Nyt online Boligmagasin coming up
Artikel
Boligcious Lookbook – Nyt online Boligmagasin coming up
Forfatter
Boligcious

19 Comment

 1. ej hvor fedt :-) super ide. er sikker på det bliver en kæmpe succes. glæder mig meget til at se resultatet:-)
  er daglig følger af boligcious, og vil gerne sige dig mange tak for super inspiration :-)
  mvh Tina Arpe

 2. Det er virkeligt godt gået – fantastisk initiativ – jeg glæder mig til at kigge med! Tillykke med det.

 3. Intet mindre end fantastisk, er så stolt af dig Malene :-) Din passion, dit drive og vilje tager dig hvorhen du vil <3 møs fra mig…

 4. Stor stor stor respekt for at I tør kaste jer ud i det!!

 5. Meget spændende :-)

 6. Nej, hvor spændende :-)

 7. aah det lyder rigtig spaendende. selv bor jeg i London og synes slet ikke magasinerne herovre er saa gode som dem i DK. glaeder mig til at kunne laese dette online:)

 8. Fantastisk spændende nyhed, jeg er ikke i tvivl om, at det bliver et rigtig godt resultat og jeg glæder mig til at nærstudere det.

 9. Uh, hvor spændende, jeg glæder mig.

 10. Sejt Malene! Glæder mig meget til at følge med :)

 11. Vil glæde mig til at tjekke det ud…

 12. Godt gået! Modigt, spændende og fedt du gør det!

 13. Det er så godt Malene! Selvfølgelig vil vi tage godt imod! Med kyshånd! Vi – hele Danmark – er klar til jer! :-)

 14. SÅÅÅÅ sejt Malene. Du er så dygtig!!! Glæder mig til at se udgivelserne. TILLYKKE!

 15. Glæder mig til at se og læse det

 16. Åhhh det blir så fedt! Stort tillykke, I er jo simpelthen for seje, så hvis ikke I skulle gøre det, hvem skulle så? Det blir så spændende, tak fordi I gør det:)

 17. Fedt, fedt, fedt! Glæder mig meget til at læse det!

 18. Sikke en skøn nyhed, jeg vil glæde mig til at læse med. :o)

 19. Hvor er det bare en god idé Malene.. Jeg har faktisk selv tænkt tanken, at det var da oplagt.. At det kommer fra dig er jo bare oplagt.. :D Ser rigtig meget frem til det.. :)

Leave a Comment

Email (will not be published)