INTERIØR Uncategorized

En Pind!

(For English recap scroll down)
I går havde jeg en hyggelig snak med Martin Römer, Römer Design, som virkelig har satset meget på sit design ‘EnPind’. Han har stået for alt selv, og investeret mange mange timer og penge i hans design. EnPind er 100% dansk produceret. Foden er snedkerert på Fyn, de hånddrejede kugler er fra et trædrejeri i Beder og  stammen er produceret et tredje sted i. Alle dele bliver sendt til Martin, som samler den smukke stumtjener.

En Pind!

Formgivningen er smuk, nærmest skulpturel og funktionaliteten er som den skal være, den vælter ikke og kan bære mange frakker. Jeg synes den er smuk og gennemarbejdet, og ville nyde at have den stående på min drengs værelse (børnemodellen 125 cm.) eller i entréen (voksenmodellen 185 cm.).

EnPind fremstilles af massivt eg, og fås enten som sæbebehandlet, olieret eller røget. Knopperne fås i forskellige træsorter og farver. Knopfarverne på hver EnPind er farvelakeret i 3 forskellige farvenuancer, som giver et fantastisk farvespil.

Jeg har lånt EnPind af Martin i røget træ, (der findes ikke billeder af den endnu) og jeg er vild med den. Jeg tager nogle billeder af den en af dagene, så du kan se hvor smuk den er.

Herunder er stumtjeneren med farvede knopper, den er skøn og løfter humøret. Jeg kan tydligt forstille mig den fyldt med cool udklædningstøj.

EnPind forhandles foreløbig hos Anton Dam, Gl. Kongevej 90, Frederiksberg og hos Laila Hansen Intrieur, Jagtvejen 202, København Ø.

www.romerdesign.dk

En Pind!

En Pind!

 

 

Martin Römer, Römer design have designed ‘EnPind’ (translated: ‘A Stick’). A beautiful coat stand 100% Danish-produced. ‘ A Stick is made of solid oak, and is available either as soaped, oiled or smoked. The buds are available in different wood types and colors. Knob colors on each ‘A Stick’ is color finished in 3 different colors.

‘A Stick’ is available in two heights: 125 cm. og185 cm. I just love it. It’s aesthetic, beautifully crafted, sculptural and functional.
For more information www.romerdesign.dk

En Pind!
Artikel
En Pind!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mirja Holm
  februar 12, 2014 at 23:33

  Den er simpelthen så lækker. Smukt og æstetisk design. Jeg er vild med den.

 • Reply
  Christine Fischer
  juli 4, 2019 at 11:48

  Fortrinlig også til at bære taskesamlingen. Den er bare så smuk! En klasse for sig selv.

Leave a Reply