DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Funghi Balance – Dagens Poster

Jeg synes, den er så fin denne lille serie af i alt 3 skønne akvarel print, illustreret af Bo Bernichow, den ene halvdel af NO17.

Den er oplagt på børneværelset, men den er lige så fin blandt den øvrige kunst i stuen. Hvis jeg ejede en af disse skønheder, ville jeg nok være lidt for nærig med den, til at hænge den på ungernes værelse… næhhh jeg ville have den hængende et sted, hvor jeg ville glæde mig over den hver dag.

I serien finder du Funghi Snails Funghi Dreams og Funghi Balance 

Funghi Balance - Dagens Poster

Funghi Balance – Today’s Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I love this fine series of a total of 3 illustrations, illustrated by Bo Bernichow, the other half of the Danish artist duo No17In the series you will find Funghi Snails, Funghi Dreams, and Funghi Balance 

 

 

Funghi Balance – Dagens Poster
Artikel
Funghi Balance – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg synes, den er så fin denne lille serie af i alt 3 skønne akvarel print, illustreret af Bo Bernichow, den ene halvdel af NO17. Den er oplagt på
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    A + K = ♥
    august 27, 2013 at 11:53

    Hvor er den bare fin og enkel.

    – Anne

Leave a Reply