Sommerhus UDENDØRS

Klar til hygge og sommerhusstil?

Klar til hygge og sommerhusstil?

Hvem ville ikke gerne eje et sommerhus som dette skønne træhus (der tilfældigvis tilhører Vogue’s chefredaktør Anna Wintour)? Men mindre kan også gøre det! Det vigtigste (tænker jeg – der desværre endnu ikke selv har sommerhus) er at det er hyggeligt, afslappet, nemt at holde, gerne med plads til’shabby chic’ end derhjemme.

Klar til hygge og sommerhusstil?

Billeder og inspiration via i Dig Denim (drenge-jeans) – pinterest.com – mrs Veronica Breanne – scandfish.com (muslinge-plakat)holmegaard (glaslanterner med læderhank)eucalypt home wares (mønstrede skåle)Menu (Pipe lysestager til at sætte ind i fx træer)wit & delight (pink drink) – mokkasin.blogspot.com – finetingogsjokolade.blogspot.com
Se flere sommerhus-inspirationsbilleder hér


Who wouldn’t love to own a summer house like the one above (which just happens to belong to Anna Wintour, editor-in-chief at Vogue)? But less can work too! The most important, I think (even though I’m not yet lucky enough to own a summer house), is that it’s comfortable, relaxed, easy to maintain, and with more room for shabby chic than at home.

Klar til hygge og sommerhusstil?
Artikel
Klar til hygge og sommerhusstil?
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply