DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Republique – Dagens Poster

Republique er et anderleds teater som ligger i København. Et teater, hvis vision er at skabe et nyt, internationalt teatersamfund i København. Med respekt for den historie, der er gået forud, og udspring for nye historier, der skal fortælles fremover. Med udgangspunkt i dig som publikum, dine sanser, følelser og tanker, er du det centrum, som Republique kredser om!

Altså, -et helt særligt teater, som også har sit helt eget særlige visuelle udtryk. Du kender godt de karakteristiske og super fede plakater Revolve, jeg har i hvertfald vist dem på bloggen før. Teaterplakaterne er blevet meget populære som en lækker detalje på væggen i de private hjem eller på kontoret. Der er netop kommet en en blå serie som er værd at kigge nærmere på!

Tjek den og kig lige nærmere på de kommende teaterstykker som sommeren byder på! www.republique.dk

Republique - Dagens Poster

 

 

 

 

 

The cool Copenhagen theater Republique is tremendous popular for their theater posters. The posters are very characteristic and an you will find them in all the cool Copenhagen apartments. You can buy you own cool Republique poster, visit www.republique.dk and see all the cool posters.

 

Republique – Dagens Poster
Artikel
Republique – Dagens Poster
Beskrivelse
Republique er et anderleds teater som ligger i København. Et teater, hvis vision er at skabe et nyt, internationalt teatersamfund i København. Med respekt for den historie, der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply