Produkt og design (Interior design)

…. kan I klare mere udsalg?

Jeg har fundet lidt flere gode tilbud til jer. Det vrimler i disse dage med fantastisk webshop-udsalg på tøjfronten, men er det bare mig, eller halter lidt på interiørfronten. Det er klart at mode er langt mere sæsonpræget og derfor nemmere og nødvendigt at lave udsalg med…. MEN vi vil have interiør vil vi!!! Heldigvis har jeg fundet lidt til dig, fx spottede jeg hos SUPERLOVE.DK  at de har udsalg på den fantastiske akryl sættekasse fra Neonliving, førpris 650 nu: 450 kr. Den fås i Neon Pink og i klar. Superlove har også masser af lækkert tøj, tasker, fodtøj og smykker på udsalg.

.... kan I klare mere udsalg?

En webshop som jeg først lige er blevet bekendt med hedder: “Lime din bolig“. Her sælger de ud af en masse julepynt og andre sager. Jeg har fundet nogle interessante tilbud…

.... kan I klare mere udsalg?

Kan du huske min adventskrans? tjek den her: Boligcious.com/glaedelig-1-advent/ Læg mærke til, at min stage er magen til den, som er på udsalg til halv pris hos LimeDinBolig.dk

ModernMood.dk er en fed webshop! Modernmood holder udsalg lige nu, og jeg har fundet nogle gode ting som du jo kan obverveje, det gør jeg i hvertfald…. uhhh jeg bliver så fattig af det her bloggeri:-).

.... kan I klare mere udsalg?

Sale sale sale – webshop sale

…. kan I klare mere udsalg?
Artikel
…. kan I klare mere udsalg?
Beskrivelse
Jeg har fundet lidt flere gode tilbud til jer. Det vrimler i disse dage med fantastisk webshop-udsalg på tøjfronten, men er det bare mig, eller halter lidt på
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply