Produkt og design (Interior design)

Smukke glasæsker fra Iittala

Jeg har indgået et lille samarbejde med det finske designbrand Iittala, en virksomhed som jeg egentlig ikke har gået efter i sømmene før. Og det er måske lidt mærkeligt, for  når jeg åbner mine skabe, så spotter jeg et par Iittala design her og der.

Mit samarbejde går i al sin enkelhed ud på, at jeg kigger kollektionen igennem, og finder et par design som jeg synes godt om.

I første omgang er jeg faldet for de her smukke display æsker. De fås i flere størrelser og smukke farver. De fås også i en masse spændende variationer som glas/træ – glas/kork – glas/glas – Glas og porcelæn. Prøv nu at se, er de ikke flotte?

Smukke glasæsker fra Iittala

Brug dem til smykker, små udstillinger, placer dem i et stilleben, læg en blomst i, tørrede urter, salt, mønter….. du kan bruge dem til næsten alt. Jeg synes de er smukke!

Smukke glasæsker fra Iittala

          I’ve fallen in love with these beautiful display boxes from the Finnish designbrand Iittala.

They are available in several sizes and many beautiful colors. They are also available in a lot of interesting variations such as glass/wood – glass/cork – glass/glass – glass/porcelain.

Use them for jewelry, small exhibitions, place them in a stilleben, put a flower in on with some wather (Of course not water in the boxes with wood and cork bottom)  dried herbs, salt, coins ….. you can use them for almost everything. I think they are just beautiful!

Smukke glasæsker fra Iittala
Artikel
Smukke glasæsker fra Iittala
Beskrivelse
Jeg har indgået et lille samarbejde med det finske designbrand Iittala, en virksomhed som jeg egentlig ikke har gået efter i sømmene før. Og det er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Louise Oest
  juni 17, 2013 at 18:53

  Jo de er virkelig lækre – de måtte gerne bo hos mig 🙂

 • Reply
  Rikke Kopp
  juni 17, 2013 at 19:11

  Elsker Iittalas glasæsker! Har desværre kun én selv (som jeg bruger til mønter), men ønsker mig flere. De er simpelthen så smukke, tidløse og elegante.

 • Reply
  Helle D.
  juni 17, 2013 at 19:35

  De er SÅÅÅÅÅÅ smukke!!!

  Især pink og turkis. Sådan et par stykker måtte godt bo hjemme hos mig 🙂

 • Reply
  Ditte
  juni 17, 2013 at 19:41

  De måtte godt på magisk vis finde hjem til mig!

 • Reply
  Lena
  juni 27, 2013 at 08:21

  De er da bare for fine!!
  Kan man købe dem andre steder, end på deres hjemmeside?

  • Reply
   Charlotte
   juli 3, 2013 at 13:05

   Hej Lena, de fås også i Illums Bolighus og Magasin.

Leave a Reply