DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Egopepcid – Dagens Poster

Dagens Poster er ikke alene en visuel lækkerbisken, men den er også sprængfyldt med humor, og hvem elsker ikke den kombination?

NO17 er en konceptuel tænketank, der er vild med at udvikle Artworks og Wall deco’s – sådan siger de selv på deres hjemmeside. De værker som du finder i NO17 webshop, er ofte med en bid humor, lidt cirkus, lidt eventyr eller lidt ægte skønhed. Fælles for dem alle er, at det er grafisk håndværk i lækker kvalitet og jeg vil vædde med, at du finder mindst en plakat du bliver forelsket!

Egopepcid - Dagens Poster

Today’s poster is not only a visual treat, but it’s also packed with humor and who dosen’t love that combination?

It’s the agency No17 who is behind this poster. Visit No17’s webshop and find lots of beautiful graphic illustrations with a solid sense of humor, a little circus, a little fairytale or a little true beauty. No17 creates graphical craft in great quality and I bet you’ll find at least one poster you will love!

Egopepcid – Dagens Poster
Artikel
Egopepcid – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens Poster er ikke alene en visuel lækkerbisken, men den er også sprængfyldt med humor, og hvem elsker ikke den kombination? NO17 er en konceptuel tænketank, der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lene Nehlsen // Nifty By Nehl // DuftVerket
    juni 11, 2013 at 12:21

    Kææææft den er fed! Skiller sig virkelig ud i mængden (den enorme mængde!) af posters og gode muligheder til at dekorere sine vægge med. Super maskulin! Kan også se den for mig på et badeværelse…hmm…

    KH Lene, DuftVerket.dk

Leave a Reply