DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

København – Dagens Poster

I går luftede jeg et projekt for jer på Facebook. Jeg søgte sponsorere til en interessant indretningsopgave som jeg har påtaget mig gratis. Det har jeg gjort, fordi det er en spændende og udfordrende opgave. Kort fortalt skal jeg hjælpe en søde læser med at få plads til hende og hendes datter i deres nye hjem på blot 49 kvm. Det skal være hyggeligt og funktionelt og der skal tænkes kreativt.

Min efterlysning gav resultat og nogle søde firmaer bød ind med ting og sager, bl.a. plakatmagerne KLAM ville gerne sponsorere en plakat. Jeg var lige forbi deres webshop og fandt flere gode bud, bl.a. denne plakat over København. Og lige præcis denne plakat er perfekt til opgaven det er ærke-Københavner Københavner jeg skal hjælpe!

TAK KLAM!

København - Dagens Poster

 

 

Today’s Poster is a map over Copenhagen. Pretty cool. The poster is from the danish poster-makers KLAM

København – Dagens Poster
Artikel
København – Dagens Poster
Beskrivelse
I går luftede jeg et projekt for jer på Facebook. Jeg søgte sponsorere til en interessant indretningsopgave som jeg har påtaget mig gratis. Det har jeg gjort
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply