DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Lakridspibe – Dagens Poster

Jeg ELSKER lakridspiber!
Da jeg var gravid med min søn, var lakridspiber min største last. Jeg husker, at vi var ude at sejle og ombord på den her færge kunne man købe kartoner med lakridspiber. Det synes jeg jo var vanvittig sjovt! Højgravid hamstrede jeg kartoner med lakridspiber med hjem… (langt bedre alternativ en kartoner med smøger:-)

På baggrund af min last og min kærlighed til lakridspiber bliver denne plakat jo simpelthen nødt til at hænge hjemme hos mig♥

Det er the wonderboys fra Wonderhagen, som står bag det skønne design. Det nye plakatmagerbureau har mange andre slik favoritter at byde på, bl.a. Zapp isen og lakridskonfekt…. kig forbi slikbutikken Wonderhagen.com , som også har andre lækkerier end søde sager.
Lakridspibe - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I LOVE licorice pipes!

When I was pregnant with my son, I was obsessed with liquorice pipes. I remember that we were sailing and on board this ferry one could buy cartons of liquorice pipes. I thought it was crazy fun! Very pregnant I hoarded boxes of liquorice pipes with home.

Given my love for liquorice pipes, this poster simply have to hang in my house ♥
It is the wonder boys from Wonderhagen, who is behind this cool design. Wonderhagen has many other candy favorites to offer, including the popular danish ice Zapp ice and other liquorice …. stop by  Wonderhagens candy store Wonderhagen.com 

 

 

 

Lakridspibe – Dagens Poster
Artikel
Lakridspibe – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg ELSKER lakridspiber! Da jeg var gravid med min søn, var lakridspiber min største last. Jeg husker, at vi var ude at sejle og ombord på den her
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kaja / Shopping4kids.dk
  juni 6, 2013 at 11:12

  Åh jeg elsker Lakridspiber og bliver nødtil at eje denne plakat, håber bare ikke der gør mig lækkersulten alt for ofte ;D

 • Reply
  Milla
  juni 6, 2013 at 11:12

  De er super cool. Jeg må eje denne. Super fedt – tak for tippet

 • Reply
  A + K = ♥
  juni 7, 2013 at 09:16

  Årh, den er jo lige til at blive lækkersulten af!

  – Anne

Leave a Reply