DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Po Po – Dagens Poster

Er han ikke fed? Jeg er helt dårlig med ham! Super cool plakat til billedevæggen illustreret af Heidi Rasmussen.

Heidi har ret mange flotte og finurlige illustrationer i tråd med denne, men også typografiske og nogle skønne til børneværelset også. En anden ting som Heidi gør, og som jeg i den grad savner generelt blandt plakater, det er bredformat. Hvorfor er der så få plakater i bredformat? I Heidis webshop finder du også fede plakater i bredformat, tak for det!

Besøg minstreg.dk og se flere illustrationer og priser
Po Po - Dagens Poster
Is not he awesome? I am absolutely crazy about him! Super cool poster illustrated by Heidi Rasmussen.

Heidi have a lot of beautiful and quirky illustrations like this, but also typographical and some lovely ones for the kid’s rooms. Another thing that Heidi is doing and that I miss in general among posters, is posters in wide format. Why are there so few posters in wide format? In Heidi’s shop you will also find cool posters in wide format, thank you!

Visit minstreg.dk and see more illustrations and prices

Po Po – Dagens Poster
Artikel
Po Po – Dagens Poster
Beskrivelse
Er han ikke fed? Jeg er helt dårlig med ham! Super cool plakat til billedevæggen illustreret af Heidi Rasmussen. Heidi har ret mange flotte og finurlige illustrationer i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Margaret H. Burnett
  maj 15, 2013 at 17:15

  Our state of the art facility includes a complete prepress shop, 24 wide format printers of up to 60″ width, and a complete finishing shop for laminating and mounting on board. We have the skill, and the capacity, to turn your large format print job around quickly and affordably. Our vinyl banner printing shop can produce outdoor vinyl banners up to eight feet wide and forty feet long, and our new UV curable flatbed machines print directly on styrene, sintra, coroplast, foamcore and gatorboard. We also stock a 50 point board that is 100% recycled and 100% recyclable for an end-to-end green product!

 • Reply
  Sanne
  maj 15, 2013 at 21:19

  Hej højtelskede boligcious. Jeg er trolig fan. MEN jeg har et stort problem, og det er, at jeg følger alle mine blogs gennem bloglovin, som givet ikke er den bedste blogsamler, men dog alligevel utrolig praktisk. Problemet er bare, at lige præcis boligcious og boligcious kids går dårligt hånd i hånd med bloglovin app’en, fordi man ikke kan se jeres billeder gennem den, og det kan man ved alle de andre blogs. Det betyder at jeg oftere og oftere af dovenskab bare skriver “mark as read” ud for boligcious og boligcious kids, hvilket jo er ærgerligt. Kan i ikke blive lidt bedre venner jer og bloglovin?
  Vh Sanne.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 17, 2013 at 19:14

   Hej Sanne

   1000 tak for dine søde ord og hvor er det bare godt du skriver. Jeg vidste det faktisk godt, det er sket da jeg flyttede min blog, men jeg havde helt glemt det så det var godt du skrev. Jeg har sat en mand på sagen:-)

   Kh. Malene

Leave a Reply