Stue (Livingroom) TIL VÆGGEN (Walls)

Billedvæg med personlighed

Hvis du gerne vil skabe personlighed i dit hjem, så er en billedvæg genial til netop det. Jeg elsker at besøge huse, hvor der er en billedvæg, det er interessant og det siger rigtig meget om husets beboere.

I min verden må en billedvæg gerne rumme både børnetegninger, print, kunstplakater og gamle fotografier. Jo større mix, desto større fornøjelse for beskueren og så sandelig også beboerne.

Jeg er som de fleste ved, ved at skabe en del forandringer her hjemme (er ikke gået i gang for alvor, men går og summer over hvordan det skal ende. Og bare rolig, jeg har lovet en boligreportage når det er slut).
Vores soveværelse er det første, der står for skud, der er bare lige de her 7 IKEA kommoder som skal samles (har samlet 3 stk.)Kommoderne skal blive til en seng, som jeg vil bygge, på den måde kan vi undgå vores store klodsede kommode. Vi vil gerne rydde soveværelset for møbler, så der kun står en seng og et natbord. Planen er, at jeg fra gulv til loft på alle vægge i rummet, vil have mine billeder og mange kunstplakater hængende (plakater som jeg slet ikke kan lade være med at købe siden jeg startede Dagens Poster…damn!).

Jeg glæder mig helt absurd til at vise jer det, når det er færdigt.

I mellemtiden kan vi jo lade os inspirere af disse dekorative og inspirerende stuer. Se engang hvor forskellige udtryk man kan opnå med kunst, plakater fotografier m.m.

Billedvæg med personlighed
Billedvæg med personlighed

Billedvæg med personlighed

Billedvæg med personlighed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du ønsker inspiration til køb af kunstprint så tjek Dagens Poster her på bloggen, der er over 250 værker at lade sig inspirere af og der er link til hvor du kan købe dem.

Jeg har også lavet en guide til hvordan man hænger billeder op så det ikke bliver for rodet, tjek: billedevaeggens-gyldne-snit-how-to og Sådan lave du den perfekte billedevæg som jeg har skrevet for Colorama Boligdrømme

If you want to create personality in your home, it is an art / photo wall brilliant for just that. I love to visit houses where there is an art / photo wall, it’s interesting and it says a lot about the residents. Have a look at these beautiful and personal walls, isn’t it amazing how different a look you can make?

Source: photo1: curbly.com photo 2: worldofbea.com Photo 3: Pinterest Photo 4: curbly.com

 

 

 

 

 

Billedvæg med personlighed
Artikel
Billedvæg med personlighed
Beskrivelse
Hvis du gerne vil skabe personlighed i dit hjem, så er en billedvæg genial til netop det. Jeg elsker at besøge huse, hvor der er en billedvæg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply