Kontoret (Office) Opbevaring (Storage) Produkt og design (Interior design) Stue (Livingroom)

Colour Stack – nyt type møbel, meget dekorativt

Her er en helt ny og meget dekorativ måde at opbevare bøger og magasiner på. Boksene er lavet af pulverlakeret stål, og sætter man dem sammen i forskellige farver som på billedet, så får man et flot og farverigt resultat.  Colour Stack kan evt. være et alternativ til en kunstinstallation eller et maleri. Der findes mange forskellige farver, så du kan lave dit helt eget personlige udtryk. Boksene kan også stables på gulvet.

Colour Stack er produceret i Danmark og farverne produceres i et begrænset antal, dvs. der er hele tiden nye farver. Henriette W. Leth er designeren bag og hvis du vil bestille kan du gøre det via hende. Læs mere her eller hos Anton Dam Møbler  Gammel Kongevej 90, 1850 Frederiksberg tlf.: 33 24 22 17

Colour Stack blev udvalgt af Danish Crafts til at være med i deres CC15 collection

Colour Stack - nyt type møbel, meget dekorativt

Colour Stack – nyt type møbel, meget dekorativt
Artikel
Colour Stack – nyt type møbel, meget dekorativt
Beskrivelse
Her er en helt ny og meget dekorativ måde at opbevare bøger og magasiner på. Boksene er lavet af pulverlakeret stål, og sætter man dem sammen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply