DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

West – Dagens Poster

Jeg har først for nylig fået øjnene op for Oksana Badrak, en smuk 28 årig kvindelig kunstner fra Rusland. Oksana skaber nogle smukke kunstværker, som både kan være meget feminine og skæve og finurlige. Dagens Poster er ikke typisk for Oksana, det er lidt mere dystert i farvevalget end hun normalt arbejder med, men jeg kan rigtig godt lide det her, det giver anledning til mange skøre historier.

Besøg Oksanas hjemmeside eller besøg Thumbtackpress.com, hvor du kan købe nogle af hendes værker.

West - Dagens Poster

I’ve just recently become aware of Oksana Badrak, a beautiful 28 year old female artist from Russia. Oksana create some beautiful works of art, both very feminine and very quirky and peculiar. Today’s poster is not typical of Oksana, it’s a bit more gloomy in the color choice than she normally work with, but I really like it.

Visit Oksana’s webstie or visit Thumbtackpress.com where you can buy some of her works.

West – Dagens Poster
Artikel
West – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg har først for nylig fået øjnene op for Oksana Badrak, en smuk 28 årig kvindelig kunstner fra Rusland. Oksana skaber nogle smukke kunstværker, som både
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply