Produkt og design (Interior design)

3 favorit stole!

Vi har en tendens til at hænge lidt fast i de gamle klassikere når vi investerer i designmøbler, men der er masser af nye kommende klassikere og de er værd at bide mærke i. Jeg har fundet tre interessante og super cool stole som jeg ville overveje at investere i…

Hvilken ville du gerne eje?

3 favorit stole!

Cattch Chair JH1 designet af Jamie Hayón for &Tradition. Jeg er vild med stolens udtryk og kan sagtens forstå at den netop kom til at hedde CATCH

3 favorit stole!

Trine Kjær er en lovende dansk designer, og hun har allerede en del meget spændende design i sin portfolio. Stolen her hedder Haptic Chair og jeg synes den er smuk! Trine Kjær kan du i fremtiden følge på Boligcious Kids, hvor hun netop er blevet skribent! Tjek Trines Designe studion her

3 favorit stole!

Denne stol er retro og virkelig cool. Den minder mig om min folkeskoletid. My Chair hedder den og den er fra Normann Copenhagen. Er den ikke cool?

3 favorit stole!
Artikel
3 favorit stole!
Beskrivelse
Vi har en tendens til at hænge lidt fast i de gamle klassikere når vi investerer i designmøbler, men der er masser af nye kommende klassikere og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lotte
  juli 30, 2013 at 14:27

  De 2 første er meget meget fine – men tror man sidder bedst i den første. Øj hvor er de fine.

 • Reply
  Signe/ Copenhagen Kiddo
  august 4, 2013 at 19:07

  Helt klart den øverste. Om det så skal være grå eller petrol, kan jeg ikke lige beslutte mig for 😉

Leave a Reply