Bolig messer (Furniture Fairs)

AMBIENTE – Frankfurt 2013

AMBIENTE - Frankfurt 2013

I år har jeg fået muligheden for at besøge Ambiente messen som afholdes i Frankfurt og jeg GLÆDER mig. Ambiente er verdens største fagmesse for forbrugsgoder.

Messen er delt op i 3 kategorier: ‘Dining’, ‘Giving’ og ‘Living’

Dining præsentere produkter til borddækning, husholdning, udstyr, dekorationer, keramik osv. Dining er inddelt i flere stationer som: ‘Kitchen trends’, ‘Houseware & Storage’, ‘Table Prestige’, ‘Table contemporary’, ‘Table Daily Life’, ‘Table Top Trade’.

Giving handler naturligvis om de aller bedste gaveidéer…. her kan jeg helt sikkert godt bruge meget tid. Alt fra Kunsthåndværk, Papirvarer, lædervarer. smykker, kropspleje…. suk det bliver så godt!!! Giving har også flere underkategorier: ‘Gift Unlimited’, ‘Beauty & Bath’, ‘Carat’, ‘Personal Accessories’, ‘Young & Trendy’ og ‘Smoking Accessories’ (meget politisk ukorrekt kategori, den skal jeg vidst lige tjekke)

Living…. okay det bliver klart favoritten! Internationale trends inden for boligindretning, interiør og møbler. Living er delt op i flere områder: ‘Loft’, ‘Interior & Decoration’, Seasonal Decoration’, ‘Outdoor Living’ og ‘Passage home and garden’

Det giver et rigtig godt overblik, at messen er delt op i hovedkatgorier og underkategorier, det gør det nemt at navigere rundt og sortere. Der bliver rigeligt at tage fat på og heldigvis har jeg to dage til at gå på opdagelse og finde en masse lækkerier til jer.

AMBIENTE - Frankfurt 2013Messen løber fra den 15. til den 19. februar. Jeg vil naturligvis løbende lægge billeder op på Instagram og lave anmeldelse af messen på bloggen.

Hvis du vil besøge messen selv eller vide mere så tjek info her: http://ambiente.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/willkommen/erleben.html

I’m visiting the world’s largest trade fair in consumer goods. The fair: AMBIENTE fair will take place from February 15 to 19 in Frankfurt. 

The fair is divided into 3 categories: ‘Dining’, ‘Giving’ and ‘Living’

Dining present products for table settings, household equipment, decorations, ceramics, etc. Dining is divided into several stations like: ‘Kitchen trends’,’ Houseware & Storage ‘,’ Table ‘Prestige’, ‘Table contemporary’, ‘Table Daily Life’ ‘Table Top Trade.

Giving is of course the very best gift ideas. Everything from crafts, paper, leather goods. jewelry, body care. Giving also has several subcategories: ‘Gift Unlimited’, ‘Beauty & Bath’, ‘Carat’, ‘Personal Accessories’, ‘Young & Trendy’ and ‘Smoking Accessories’ (very politically incorrect category, it must I known just check)

Living …. okay it becomes clear favorite! International trends in interior design, interiors and furniture. Living is divided into several areas: ‘Ceiling’, ‘Interior & Decoration, Seasonal Decoration’, ‘Outdoor Living’ and ‘Passage home and garden’

AMBIENTE – Frankfurt 2013
Artikel
AMBIENTE – Frankfurt 2013
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anne-Beth Krengelund Bertelsen
  januar 18, 2013 at 17:50

  Gid man kunne få et par dage at ose rundt der, men den slags er aldrig åbent for private.
  Så vil følge dine oplevelser og se frem til lidt foto.

 • Reply
  perihan
  januar 31, 2013 at 12:18

  Hello,
  the danish brand from Copenhagen Rie Elise Larsen http://www.rieeliselarsen.dk is also at Ambiente in Frankfurt in Hall 8.0 C66.

  vh, perihan from Hamburg
  owner http://www.wirlieberie.de

Leave a Reply