Produkt og design (Interior design)

Med Solemate har du musikken med – Perfekt julegave!

Med Solemate har du musikken med - Perfekt julegave!Jeg har været så heldig at få lov at teste JABRAs spritnye produkt: Solemate. Solemate er en transportabel højtaler, som kører trådløst via Bluetooth.

Jeg var lidt skeptisk, jeg har ved gud prøvet en hel del forskellige højtalere til Ipod og iphone, godt nok med docking station og ledning, men min erfaring siger mig, at der er uendelig mange dårlige produktere derude.

Med Solemate højtaler behøver du ingen ledning, du parrer blot din telefon, tablet, iPad eller din computer -alt hvad der kører trådløst. Det er forbløffende let og det tager under 30. sek. så er du kørenede med musik.

Solemate er på str. med en dåsesodavand, hvilket gør den let at have med alle vegne. Designet er enkelt og cool. Højtaleren er udstyrret med en gummisål (derfor hedder den Solemate), så den er skridsikker. Gummisålen har garanteret også betydning for lydkvaliteten. Solemate er også udstyrret med en tekstil strop, som giver muligheden for, at man fx. kan hænge den på en knage i køkkenet.Med Solemate har du musikken med - Perfekt julegave!

Lyd er det vigtigste
Den vigtigste egenskab en højtaler har er jo i virkeligheden lyden. Og her overraskede Solemate mig meget, jeg havde som sagt lave forventninger, men lyden er virkelig god, og den kan spille højt uden mislyd. Jeg var ikke i tvivl om, at det var kvalitet fra det øjeblik jeg stod med den i hånden. Tyngden, designet og materialet røbede det øjeblikkeligt, men at lyden er så god det er virkelig positivt.

Mine plusser
Jeg er vildt glad for min højtaler, som tages med alle vegne, fra køkken til bad (Solemate tåler nemlig stød og fugt). Højtaleren er pt vores primære kilde til musik her hjemme, det er så nemt bare at trykke play på sin iphone og så spiller Solemate gladeligt et eller andet sted fra i huset. Efter blot 14 dage kan jeg ikke undvære den. Det der også er så cool ved Solemate, er friheden i, at min iPhone ikke er “låst” fast til en docking station. Jeg kan tjekke facebook, blogge, skrive beskeder og ungerne kan spille uden det påvirker musikken (man skal bare lige huske at slå lyd fra mail og spil inden).

Med Solemate har du musikken med - Perfekt julegave!

Perfekt julegave
 Solemate fås i hvid og sort og koster 1499 kr. Forhandles hos Telenor, TDC, Telia og Elgiganten. Læs mere her: Jabra.dk

English:
I’ve tested Jabra’s latest product, a wireless speaker that runs via Bluetooth. No more Speaker cable and docking station. The speaker called Solemate make it possible to use your device while playing music, because it isn’t “locked” in a docking station. I love it!

Solemate isn’t bigger than a can of cola, making it easy to carry everywhere. The iPod touch, iPhone, iPad, Computer … -everything that can send via blueetooth can be paired with Solemate in under 30 seconds.
The system works optimally and the sound is surprisingly good. I am so happy with my speaker and I have with me everywhere, both in the bathroom and the Kitchen.

I give it my warmest recommendation, I can’t do without it after only 14 days use. perfect Christmas gift.

Price DKK 1499,- it comes in black and white.

Med Solemate har du musikken med – Perfekt julegave!
Artikel
Med Solemate har du musikken med – Perfekt julegave!
Beskrivelse
Jeg har været så heldig at få lov at teste JABRAs spritnye produkt: Solemate. Solemate er en transportabel højtaler, som kører trådløst via Bluetooth. Jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply