Belysning (Lighting) Produkt og design (Interior design)

Boligcious dagdrømmer om lamper♥

Jeg indrømmer gerne, at jeg har en lampe-fetich. Lamper er virkelig der hvor mit soft spot findes, når det gælder boligen. Jeg ønsker mig MANGE lamper, og desværre er det ofte dem der koster lidt meget, jeg falder for. Men man har jo lov at drømme og det har jeg gjort i dag. Jeg har dagdrømt om de lamper, som jeg kunne tænke mig i mit hjem, hvis nu økonomien ikke spillede en rolle.

Du skal få lov at kigge ind i min lampe-drømme-univers, her kommer nemlig nogle af de lamper jeg drømmer om. (-det værste er at, jeg langt fra blev færdig med at dagdrømme om lamper, så anden del af drømmen må du få en anden dag)

 

Boligcious dagdrømmer om lamper♥

Ring (51605222) eller send mig en E-mail (boligcious@gmail.com) for information om forhandler.

I admit it…I have a lamp fetish! Lamps is really where my soft spot is when it comes to interior. I drema of MANY lamps, and unfortunately it is often some expensive lamps i fall for. But one has permission to dream and that i’ve done today. I’ve been day dreaming about all the lamps I would buy if money weren’t issue.

You are invitede inside my lamp-dreamy-universe, I want to show you the “light” of my dreams. (-the worst thing is that I never got to finish my daydream about lamps, so the second part of the dream, i’ll give you another day)

Boligcious dagdrømmer om lamper♥
Artikel
Boligcious dagdrømmer om lamper♥
Beskrivelse
Jeg indrømmer gerne, at jeg har en lampe-fetich. Lamper er virkelig der hvor mit soft spot findes, når det gælder boligen. Jeg ønsker mig MANGE lamper
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lampegiganten.dk
    august 26, 2013 at 06:17

    Så lækre lamper! Lamper kan virkelig pifte ens bolig op, og udgør prikken over i´et i interiøret. Man har talløse muligheder at dekorere hjemmet med lamper på; bare fantastien sætter grænser. I vores netbutik har vi et enormt udvalg af lamper i alle størrelser og design. Der finder man garantert noget som passer til enhver smag.

Leave a Reply