D.I.Y. Produkt og design (Interior design)

Strikkede duer… why not!

I København og andre større byer, hader vi duer. Da jeg boede på Nørrebro, havde jeg en daglig kamp med et due kærestepar. Vi kæmpede om hvem der ejede min altan, et problem flere sikkert kan nikke genkendende til. Det var faktisk forfærdeligt, og det endte med at jeg måtte anskaffe mig en kat. Og så fik jeg endelig min altan for mig selv.

Nu hvor jeg er flyttet ud af byen, synes jeg duer er kønne og hyggelige og så er de en del kønnere end de magre beskidte storby duer. Vi har et kærestepar i haven, Hr. og Fru Due, de har boet her ganske længe og er et kønt par, flotte farver og buttede kroppe.

Strikkede duer:

Strikkede duer... why not!

Strikkede duer... why not!

In Copenhagen and other big cities, people hate pigeons. When I lived in Nørrebro, I had a daily battle with pigeons. We fought over who owned my balcony, a problem i’ll bet some of you can recognize. It was really terrible, and a last I had to buy a cat. I also remember that it was illegal in our property to feed the pigeons, you were simply thrown out of the house.

Now that I have moved out of town, and now I think pigeons are pretty and they are so much more beautiful than the skinny dirty pigeons thats lives in the big city. We have a pigeons couple in the garden, Mr. and Mrs. dove, they have lived some years now, and is a nice couple, great colors and chubby bodies.

 

Strikkede duer… why not!
Artikel
Strikkede duer… why not!
Beskrivelse
I København og andre større byer, hader vi duer. Da jeg boede på Nørrebro, havde jeg en daglig kamp med et due kærestepar. Vi kæmpede
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rikke Liva
    marts 7, 2012 at 20:03

    Cool! Jeg glæder mig til at se Grys version

Leave a Reply