DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Solopgang og solnedgang – Dagens Poster

I dag har jeg to plakater som Dagens poster, jeg kunne nemlig ikke vælge mellem disse to, og synes måske de hænger lidt sammen. Solopgang og sol nedgang som på meget smuk vis er grafisk illustreret. Farvekombinationerne er helt fantastiske og bidrager til det elegante og delikate udtryk.

Jeg er meget vil med de her to plakater fra Froh und Frau!

Solopgang og solnedgang - Dagens Poster

Tody’s Poster

Today I have two posters for you. I couldn’t choose between theese two, it’s like they belong together. ‘Sunrise’ and ‘Sunset’ is the titles, I think they are very beautiful and the color combinations are fantastic and contributes to the elegant and delicate expression.

I love these two posters from Froh und Frau!

 

Solopgang og solnedgang – Dagens Poster
Artikel
Solopgang og solnedgang – Dagens Poster
Beskrivelse
I dag har jeg to plakater som Dagens poster, jeg kunne nemlig ikke vælge mellem disse to, og synes måske de hænger lidt sammen. Solopgang og sol
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply