DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Orangutan smoking pipe – Dagens Poster

Hjemme hos os er vi stor fan af Morten Løfberg… ja det er ikke kun mig, min datter er meget fascineret af Mortens evner og udtryk. I weekenden dukkede denne skønne Orangutang op i mit newsfeed på Facebook… -og ja, jeg behøver vel ikke at sige så meget, man skal jo bare kigge på den, og så er man forelsket ikke sandt? Jeg viste den til min datter, som flippede helt ud over hvor skøn den var – jeg er ret sikker på, at jeg så en lille tåre i hendes øjenkrog♥

Orangutangen er i A3, den signeres og koster 190 kr. – købes lige her

Orangutan smoking pipe - Dagens Poster

TODAY’S POSTER – ORANGUTAN SMOKING PIPE

At our place, we are a big fan of the Danish artist Morten Løfberg. He draws all his illustrations with a pen …. nothing else. He has just put the finishing touches on this cute orangutan ….. I’m in love, who wouldn’t be – just look at him ….♥

This print is size A3 and the price is DKK 190 – you can buy it right  here

 

Orangutan smoking pipe – Dagens Poster
Artikel
Orangutan smoking pipe – Dagens Poster
Beskrivelse
Hjemme hos os er vi stor fan af Morten Løfberg… ja det er ikke kun mig, min datter er meget fascineret af Mortens evner og udtryk. I weekenden dukkede
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply