Dagens poster – Ugly Duckling

Dagens plakat hedder Ugly Duckling, men jeg synes ikke der er noget som helst ‘ugly’ over denne plakat. Jeg er vild med den, særlig pga. den stemningfulde grå baggrund, de stilrene små ællinger og den lækre typografi.

Plakaten fås i 6 forskellige størrelser, fra 6,8″ x 10″ – 41,1″ x 60″. Plakaten kan også købes indrammet og og på lærred.

Dagens poster - Ugly Duckling

Dagens poster - Ugly Duckling

Her ser man den på lærred, ret lækker ikke sandt? Du kan finde mere info her

Dagens poster – Ugly Duckling
Artikel
Dagens poster – Ugly Duckling
Beskrivelse
Dagens plakat hedder Ugly Duckling, men jeg synes ikke der er noget som helst 'ugly' over denne plakat. Jeg er vild med den, særlig pga. den stemningfulde grå baggrund
Forfatter
Boligcious

4 Comment

  1. […] poster design her under dagens post, fordi jeg er ret begejstret for dem. Jeg har tidligere vist ‘Ugly Duckling’ og i dag blev det så til […]

  2. Har du nogen ide om, hvor man kan købe den, hvis det ikke skal være gennem imagekind? Løber sq hurtigt op, når fragt bliver lagt oveni. :D

    • Hej Janne
      Undskyld mit sene svar, din kommentar havde forputtet sig. Jeg kigget lidt rundt og kan ikke finde det billigere, faktisk kun dyre. Ville du have den som lærrede eller blot som poster? Den er så fin:-)

  3. […] Sådan kan man også illustrere Pinnochio!  Plakaten her er en del af en helt formidabel serie, som er intelligent, kunstnerisk og smukt udført. Det er værker som denne her, der er grunden til, at jeg elsker grafisk design. Kunstneren hedder Christian Jackson. Jeg har tidligere haft ham som “Dagens Poster” tjek: Rødhætte og  Den grimme ælling […]

Leave a Comment

Email (will not be published)