Produkt og design (Interior design)

BoConcept fylder 60 år

For nylig var jeg til pressekonference hos BoConcept. Anledningen var deres 60 års jubilæum og deres nye kollektion. Jeg har skrevet en artikel om konferencen på Kvindetid.dk og jeg synes du skal smutte forbi og læse om min oplevelse og de nyeste tendenser. Kollektionen er virkelig et syn værd, og her er mange nye design som jeg må eje. Vi bliver præsenteret for to universer. En kollektion inspireret af Mad Men og kollektion som er inspireret af Bauhaus.

Her kommer mine yndlings nyheder fra BoConcept

BoConcept fylder 60 år

I recently went to the press conference in BoConcept. The occasion was their 60 anniversary and their new collection. The collection is truly a sight worth, and there are many new designs which I just have to own. BoConcept is presenting two universes, two collection. A collection inspired by Mad Men and a collection inspired by Bauhaus.

Here comes my favorite desig from BoConcept

BoConcept fylder 60 år
Artikel
BoConcept fylder 60 år
Beskrivelse
For nylig var jeg til pressekonference hos BoConcept. Anledningen var deres 60 års jubilæum og deres nye kollektion. Jeg har skrevet en artikel om konferencen på Kvindetid.dk og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply