Produkt og design (Interior design)

Uendelighedsrammen

RAMN – Jeg har nævnt dem før og jeg er fan, så derfor pipper jeg videre om den fantastiske uendelighedsramme. Sidst jeg skrev om den, var det med fokus på, hvor genial den er til både at udstille i, men også opbevare ungernes tegninger i. Rammen sidder monteret på væggen, den er dyb og har intet glas. Når din datter eller søn kommer hjem med dagens produktion af tegninger – og gud, hvor kan der i perioder kommen mange ind af døren ikk? – så presser du tegningen ind i rammen, og voila, tegningen er nu indrammet. Bag den, sidder tegningen fra i går og bag den tegningen fra i forgårs osv… osv. Det er super smart, og børnene bliver så stolte, når deres “kunst” kan få lov at hænge fremme i ramme. Skulle du pludselig modtage en tegning i højformat, så er rammen lige til at rotere – Smart ikk?

…-Nå men dette indlæg skulle jo netop ikke handle om børnetegningerne, jeg ville blot fortælle dig, at rammen er mindst lige så cool til kunstprint, flotte og inspirerende sider fra lækre magasiner, foto’s eller måske dine egne kreationer, hvis du skulle være så heldig at besidde den slags talenter, -I’m not… desværre 🙂

Uendelighedsrammen

RAMN fås i flere variationer – tjek dem her – Her kan du også se en video, som fint viser hvordan den fungerer.

Uendelighedsrammen
Artikel
Uendelighedsrammen
Beskrivelse
RAMN - Jeg har nævnt dem før og jeg er fan, så derfor pipper jeg videre om den fantastiske uendelighedsramme. Sidst jeg skrev om den, var det med fokus
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Trine K
    maj 26, 2016 at 20:23

    Hejsa, ved du tilfældigvis hvad farven på væggen hedder? 🙂

    Vh Trine

Leave a Reply