Stue (Livingroom)

5 forskellige skønne stuer

Når jeg tager ud, og indretter hjem for folk, så har jeg som regel en masse spørgsmål. Hvis vi nu tager udgangspunkt i stuen, kunne et af spørgsmålene være: Hvad skal din stue kunne? hvilke funktioner skal opfyldes? Vi er alle forskellige med forskellige behov, og det kan måske lyde mærkeligt at spørge, hvad din stue skal kunne, men det er vigtigt at vide. Nogle mennesker bruger sjældent stuen, det kan være de altid opholder sig i et andet rum, måske arbejder de meget, og stuen er derfor mest til pynt, og til når der kommer gæster. Andre bruger deres stue til at slappe af foran fjernesynet, nogle ejer slet ikke et fjernsyn, men læser i stedet, og så er der en del, som skal forene kontor eller spiseplads med deres stue.

Hjemme hos os har vi mange krav til vores stues kunnen. Vi har kontor stuen, vi har to børn med stor aldersforskel, så der skal være plads til en lille drengs leg og tumlen. Der skal være gulvplads til når min datter og hendes veninder spiller Wii dance, og vigtigst af alt skal man have fornemmelsen af ro og afslappelse, når man synker ned i sofaen. Vi kan ikke lide når det roder for meget, så samtidig skal den være indrettet så ting hurtigt kan gemmes af vejen.

Her kommer 5 vidt forskellige stuer, hvilken en er du til og, hvad skal din stue kunne?

Source: pinkfriday – lillelykke – www.whyweflourish.org

When I decorate homes for clients, I usually have a lot of questions. Let’s pretend that it is a livingroom i have to decorate, the questions could be: What should your livingroom be? what functions must be fulfilled? We are all different with different needs, and it may sound strange, to ask what your room should be, but it is important to know. Some people rarely use the living room, it may be, that they favorite another room, maybe they work a lot, and the room is mostly for decoration, and when there are guests. Others use their room to relax in front of the television, some don’t own a television, but read books instead, and then there’s a part that will combine office or dining room with their livingroom.

In our livingroom we have many requirements of our livingroom. We have an office i the room, we have two kids with big age difference, so there must be room for a little boy’s play and having fun. There must be floor space for when my daughter and her friends play Wii dance, and most importantly, you must have a sense of calm and relaxation when you sink into the couch. We don’t like to much mess, so while it must be arranged so that things can quickly put away.

Here are 5 different rooms, which one are do you like and what should your room be?

Artikel
5 forskellige skønne stuer
Beskrivelse
Når jeg tager ud, og indretter hjem for folk, så har jeg som regel en masse spørgsmål. Hvis vi nu tager udgangspunkt i stuen, kunne et af
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  frkelling
  juli 4, 2012 at 19:29

  Fede billeder med skøn inspiration. Jeg har en kæreste der ikke er god til omstille et enkelt møbel, til at være en del af en helhed. Så gør hvad jeg kan for at vise ham billeder, hehe 🙂 Vi har lige købt lejlighed, så hvis et møbel skal ind, skal der billeder til.

 • Reply
  Clara M
  juli 5, 2012 at 13:58

  Jeg er helt vild med billed nr. 2. Hvor er det bare flot

 • Reply
  Pia Sonne
  august 5, 2014 at 13:08

  Flotte stuer – det irritere mig dog at man aldrig ser indretninger med fjernsyn – synes fjernsynsskærme er grimme – men et nødvendigt onde. Men igen – savner at se på indretningssiderne hvordan fjernsynsskærme indgår i indretningen 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 6, 2014 at 00:01

   Hej Pia, du har helt ret, de er grimme og det er derfor de aldrig er med i indretningen. Det er faktisk en regel de fleste arbejder udfra når de laver boligreportager – Jeg laver selv boligreportager og prøver tit at lokke fotograferne til at tage billede af det, men de bliver aldrig vist. Måske jeg skal samle dem jeg har liggende og lave et indlæg med det?

   Kh. Malene

Leave a Reply