INTERIØR

7 smukke vitrineskabe

7
V I T R I N E R

Vitrineskabe tror jeg næsten er enhver kvindes drøm. Et skab til at udstille alle ens yndlingsting. Det smukke arvede porcelæn, vaser, skulpturer m.m. Vitrinesskabe kan bare noget! Det smukke møbel troner i et hvert rum og tiltrækker nysgerrige blikke. Vitrinen er dragende fordi, den bærer på små personlige historier om den person, der ejer skabet. Vitrinen er også et funktionelt opbevaringsmøbel, og fyldt med bøger, linned, badeværelsessager, service, tøj eller sko kan man style skabet som man ønsker, og det giver muligheden for at gøre sit hjem lidt mere personligt. Her skal du se 7 smukke vitrineskabe, måske du finder lige det du drømmer om herunder…

 

Dobbeltvitrineskab i antracit grå med hvid bagplade og hvide hylder fra Lindebjerg Design

Ferm Livings bud på et vitrineskab er lidt anderledes end den klassiske vitrine. Skabet ‘Haze’ har høje ben og armeret glas, som ikke helt afslører hvilke hemmeligheder skabet bærer på, kun lige nok til at vække nysgerrigheden endnu mere. Skabet egner sig perfekt til badeværelset eller som barskab i stuen.

Et lidt mere rustikt vitrineskab, som bringer associationer til gamle dage eller en klassisk gammel købmandsbutik. Vitrineskabet har hylder, bagbeklædning og skuffer i træ, hvilket gør skabet mindre elegant, men til gengæld utrolig hyggeligt. Skabet er fra Nordal

Igen et skab fra Lindbjerg Design som for øvrigt er et firma, der specialiserer sig i vitrineskabe både væghængte skabe, dobbeltskabe og så har de også et fint udvalg i flere farver. Det smukke væghængte skab er utrolig fint i soveværelset eller på badeværelset.

Louise Roe har designet en nyfortolkning af vitrinen. Et vitrineskab er nemlig ofte et lidt tungt og robust møbel, der visuelt kan fylde meget i et rum. Louise Roe har derfor skabt et skab, der er spinkelt i sin ramme og ben. Med tynde, atypiske sprosser i lågerne fremstår møblet let og elegant. Skabets sidevægge er også i glas, hvilket giver plads til, at dagslyset kan strømme ind i skabet. Den detalje sammen med de tynde glashylder, gør skabet endnu mere let i dets udtryk. Jeg bliver lige lidt ved hylderne i glas, fordi det er en genial og underspillet detalje, som giver alt hvad der placeres i skabet en svævende lethed.

Det smukke skab fra Louise Roe skal du altså også lige se her i en mindre model til at hænge på væggen… det er jo ikke alle der har plads til et stort vitrineskab.

IKEA har sørme også designet er vitrineskab med et let udtryk. Skabet er på spinkle ben, og har glashylder og dobbeltdør.

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply