BLANDEDE BOLCHER Kontoret (Office) Produkt og design (Interior design) Stue (Livingroom)

Ugens etsy favoritter

Det er stort set umuligt ikke at falde over skønne ting til boligen når man smutter en tur forbi Etsy.com. Jeg er til stadighed imponeret over hvor mange forskellige ting, der bliver fremstillet og udtænkt af kreative mennesker rundt om i verden!

Her er mine favoritter denne uge:
Ugens etsy favoritter

Keramiske kranie-urtepotter – ser fantastiske ud med de ekstremt stikkende kaktusser i! Fås til 231.66 kr hos mudpuppy

Überskønne tykke, håndvævede tæpper i 100% merinould. Fås i mange forskellige farver. Her i mørkegrå og neonpink – fås til 854.94 kr hos TexturableDecor.

“Water’s Melody” – et fotoprint, der bare skriger af sommerfølelser, ro og varme. Set til 165.47 kr hos LupenGrainne

“Himmeli Queen of Diamonds” – moderne mobile / uro bøjet i kobber. Lige perfekt til børneværelset eller i stuen. Fås til 634.31 kr hos SpazzHappyLineDesign, der også har masser af spændende vægudsmykninger, hængende planteholdere o.m.a., ligeledes bøjet i smukke metaller.

SlateGo Mini – Mobile AirDesk. Hører du til dem, der (ligesom jeg) oftest bruger det forhåndenværende (her er det typisk magasiner, børnebøger o.l.) til at understøtte den bærbare, når du arbejder et sted, der ikke lige er skrivebordet? Denne lette og enkle træplade er faktisk et crowdfundet Kickstarter-projekt, som producenten iSkelterProducts var så heldige at rejse $110,000 til sidste år. Nu kan den købes til 209.60 kr i iSkelters etsy-shop.

Ugens etsy favoritter
Artikel
Ugens etsy favoritter
Beskrivelse
Det er stort set umuligt ikke at falde over skønne ting til boligen når man smutter en tur forbi Etsy.com. Jeg er til stadighed imponeret over hvor
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply