DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

TV Detectives – Dagens poster

Grafisk illustration af tidens TV detektiv helte. Prøv om du kan se hvem der er hvem. En fed plakat som jeg er sikker på vil skabe interesse, opmærksomhed og samtale blandt dens tilskuere. Jeg er vild med den, og hvis du ikke lige er til rød fås den også i mørke grå, Lys grå og blå.

Tjek dem her

Todays Poster – The Detcctives

Graphical illustration of TV detective heroes through time. See if you can see who is who. A cool poster which I am sure will generate interest, attention and conversation among the spectators. I love it and if you don’t like it in red, it’s also available in dark gray, light gray and blue.

Check it out here

Artikel
TV Detectives – Dagens poster
Beskrivelse
Grafisk illustration af tidens TV detektiv helte. Prøv om du kan se hvem der er hvem. En fed plakat som jeg er sikker på vil skabe interesse, opmærksomhed
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply