HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) Stue (Livingroom)

Grå dag, på en solskinsdag

Solen skinner og sommerfornemmelsen sitrer alle steder og derfor er det med lidt dårlig samvitighed, at jeg maler dagen GRÅ. Farvetemaet denne uge på Boligcious, forstætter ugen ud og i dag er det GRÅ.

Grå er en rigtig god basefarve som passer til næsten alle farver. Jo renere og køligere grå farve du vælger, jo flere farver passer den til. Jeg er rigtig glad for grå, man kalder det en ‘pause’ farve, fordi den giver ro og er med til afballancere fx. farverige rum. Jeg råder ofte folk til at holde større møbelinvesteringer som sofaer og lænestole i en ren grå farve. Ikke kun fordi det er praktisk mht. snavs, men også fordi man ikke bliver træt af en grå sofa lige så hurtigt som en brun eller beige sofa. Man kan skifte hele udtrykket på sofaen ved blot at vælge nye puder, og fordi grå passer til stort set alle farver, så er mulighederne nærmest uendelige.

En farveskala som jeg synes passer grå super flot, er pasteller. Det samlede udtryk bliver delikat, rent og enkelt. Gul er også en fantastisk kontrast til grå, og det er en af de store tendenser lige nu.

Her kommer nogle grå indretningsløsninger, det kan måske godt gå hen og blive lidt trist, men prøv at tænk din yndlingsfarve ind når du betragter billederne her:

Grå i grå som her, bliver dystert og måsker lidt deprimerende. Alligevel synes jeg at det er lidt lækkert, særligt når jeg tænker den brune taburet ud af billedet, og placerer en gul taburet, eller Tom Dixons neon pink skammel. Man kunne også samle nogle kønne pastel farvede lysestager på klaveret……. tænk vider selv, det er som et tomt lærrede, der bare venter på, at du sætter dit personlige præg.

Grå dag, på en solskinsdag

Source: Hkliving

Her er et fint eksempel på, hvor delikat et udtryk du kan skabe med ren grå og få smukke farver.

Grå dag, på en solskinsdag

Source: The zhush

Råt, rustikt og alligevel rigtig hyggeligt.

Grå dag, på en solskinsdag
Artikel
Grå dag, på en solskinsdag
Beskrivelse
Solen skinner og sommerfornemmelsen sitrer alle steder og derfor er det med lidt dårlig samvitighed, at jeg maler dagen GRÅ. Farvetemaet denne uge på Boligcious, forstætter ugen ud
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply